Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، گزارشی در روز ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ با عنوان «نیروهای فراموش شده در آموزش و پرورش، چرا حقوق سرایداران و خدمتگزاران مدرسه کم است؟» منتشر شد.

مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این گزارش اعلام کرد:

1-به منظور جبران بخشی از خدمات متصدیان مشاغل خدماتی و رعایت عدالت در نظام پرداخت ها و استفاده از سازوکارهای قانونی، پیشنهاد برقراری 10 درصد فوق العاده ویژه موضوع بند 10 ماده 68 قانون مذکور به متصدیان مشاغل خدماتی، طی نامه شماره 82562 به تاریخ ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس وقت سازمان اداری و استخدامی کشور ارائه شده و به لحاظ  اهمیت موضوع با امور مدیریت مشاغل و نظام‌های پرداخت سازمان اداری و استخدامی کشور، نیز حضوراً مذاکره و برای حلّ این مشکل از آنان  درخواست مساعدت شده است، لیکن براساس مفاد نامه‌های شماره 382777 به تاریخ ۱۳ دی ۱۳۹۹ و 37183 به تاریخ ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۰ سازمان اداری و استخدامی کشور، متصدیان مشاغل کمتر از کارشناسی و پست‌های خدماتی به دلیل اینکه جزو مشاغل تخصصی نمی‌باشد، نمی‌توانند از فوق العاده پیشنهادی برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2- بخشنامه شماره 69648 به تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ سازمان برنامه و بودجه کشور در مورد افزایش امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشور برای کارکنان شاغل در مشاغل اداری صادر شده است. به منظور اجرایی نمودن بخشنامه مذکور، طی نامه شماره 222885/710 به تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ با مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات مکاتبه و در نگارش سیستم پرسنلی امکان افزایش امتیازات موردنظر به میزان 50 درصد از تاریخ اول اسفند ۱۳۹۸ فراهم و احکام کلیه کارکنان صادر شده است.

3- پرداخت اضافه کار عوامل خدماتی واحدهای آموزشی چنانچه در خارج از ساعت موظف به موجب ابلاغ رسمی صورت پذیرد و همچنین اضافه کار نوبت دوم به شرط وجود اعتبار و رعایت سایر ضوابط و مقررات بلامانع خواهد بود.

4- به استناد ماده 117 قانون مدیریت خدمات کشوری، حقوق و مزایای کارکنان دولت به استثناء اعضای هیأت علمی و...براساس بخشنامه شماره 14593/200 به تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و قوانین و مقررات
ابلاغ شده از سوی هیأت وزیران محاسبه و پرداخت می­‌گردد. بدیهی است هرگونه تغییر در امتیازات جداول حقّ شغل، شاغل و... کارکنان، منوط به وصول دستورالعمل های جدید از سوی مراجع ذی صلاح خواهد بود.

5- براساس ماده 5 تصویب نامه شماره 8013/ت 58708 به تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ هیأت وزیران، مجموع مبلغ مندرج در حکم کارگزینی برای کارکنان رسمی و کارکنان قراردادکار معین (مشخص) نباید از مبلغ سی و پنج میلیون ریال کمتر شود و مابه التفاوت آن با مبلغ سی و پنج میلیون ریال با عنوان «تفاوت تطبیق موضوع جزء (3) بند (الف) تبصره (12) در احکام درج می­‌گردد. بدیهی است هرگونه اقدام خارج از چارچوب مصوبات و دستورالعمل های صادره از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور یا مصوبات هیأت وزیران و شورای حقوق و دستمزد، این وزارتخانه را با ایراد مراجع نظارتی مواجه
می نماید. لازم به ذکر است، بر اساس پیگیری وزیر وقت و موافقت سازمان برنامه وبودجه کشور، در حال حاضر ماهانه حدود ۱۰ میلیون ریال به عنوان کمک هزینه معیشتی به افراد مذکور پرداخت می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نیروهای خدمتگزار نیروهای خدماتی سازمان اداری و استخدامی کشور آموزش و پرورش نامه شماره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۴۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

کد خبر 6093129

دیگر خبرها

  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود