Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@02:03:39 GMT

۷ شرط مهم برای معلم شدن داوطلبان کنکور

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۳۰۵۹

۷ شرط مهم برای معلم شدن داوطلبان کنکور

با توجه به ماده واحده "نحوه جذب منابع انسانی در مشاغل آموزشی و تربیتی وزارت آموزش و پرورش" مصوب جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی همانند سنوات قبل در صورت دریافت مجوزهای قانونی از مراجع ذی صلاح توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت محدود و با رعایت تبصره ها و ماده واحده جذب، صورت می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط و ضوابط اختصاصی تکمیلی به انضمام ظرفیت پذیرش در دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره ۲ ) درج و به اطلاع متقاضیان ذی ربط رسانده خواهد شد. متقاضیان می بایست موارد  را در اعلام علاقه مندی خود به این رشته ها، مد نظر قرار دهند. ً

سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد؛ بدیهی است مسئولیت عدم رعایت موارد مزبور و همچنین شرایط و ضوابطی که متعاقبا در دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره ۲) درج خواهد شد، به عهده متقاضی  است.

«دارا بودن حداقل نمره علمی کل ۶۵۰۰ و بالاتر (در زیرگروه مربوط)جهت مجاز شدن به انتخاب رشته در گروه آزمایشی مربوط»، «داشتن حداکثر سن ۲۴ سال تمام در بدو ورود به دانشگاه یعنی متولدین اول مهر ۷۷ به بعد، داشتن حداقل معدل کل ۱۴ در دوره متوسطه دوم(معدل سه پایه اول، دوم و سوم)، بومی بودن متقاضی بر اساس ملاک های تعیین شده در دفترچه شماره (۲)آزمون، برخورداری از سلامت کامل جسم و روان و شرایط مناسب جسمانی برای حسن انجام وظیفه معلمی و موفقیت در مصاحبه اختصاصی و بررسی صلاحیت های عمومی ۷ شرط اصلی پذیرش داوطلبان در دو دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی عنوان شده است.

معرفی متقاضی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به آموزش و پرورش جهت بررسی صلاحیت های عمومی، اختصاصی و همچنین بررسی ویژگی های جسمانی به منزله قبولی نهایی در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تلقی نمی شود.

چنانچه صلاحیت های عمومی و اختصاصی افراد معرفی شده مورد تائید آموزش و پرورش قرارگیرد، سازمان سنجش آموزش کشور با درنظر گرفتن اولویت های انتخابی متقاضی، نسبت به گزینش علمی نهایی آنان بر اساس تراز نمرات علمی(کنکور) در زیرگروه مربوط اقدام و اعلام نتیجه نهایی خواهد کرد.

مسئولیت رعایت شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی آزمون سراسری سال۱۴۰۱ و ضوابط مندرج در دفترچه شماره (۲) از سوی همه متقاضیان و همچنین مقررات نظام وظیفه عمومی(متقاضیان مرد) در مراحل مختلف آزمون مزبور، به عهده متقاضیان خواهد بود.

شرایط و ضوابط تکمیلی پذیرش دانشجو متعاقبا جهت اطلاع متقاضیان رشته های تحصیلی مورد نیاز آموزش و پرورش در دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام خواهد شد. بنابر این مالک عمل آخرین تغییراتی خواهد بود که به استناد مجوز صادره از سوی مراجع ذی صلاح در دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی  در دفترچه شماره ۲درج و یا از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد. در صورت عدم صدور مجوز استخدامی، موضوع بالاثر بوده و پذیرش دانشجو صورت نخواهد گرفت./ ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: داوطلبان کنکور کنکوری ها معلمی سازمان سنجش آموزش کشور تربیت دبیر شهید رجایی آموزش و پرورش شرایط و ضوابط دفترچه شماره انتخاب رشته خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۳۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

به گزارش فرهیختگان، در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • دفترچه­ سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • جزئیات ترمیم معدل داوطلبان کنکور اعلام شد
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار سوم تمدید شد